Tel.: 06-83025575

Gastenboek

Hoe beoordeeld u ons?

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
10 berichten.
Heinie schreef op 19 juli 2023
Ik ben bij Nienke gekomen ivm ernstige vermoeidheid en hoofdpijn klachten. Uit de bodyscan kwam dit ook heel duidelijk naar voren, er was veel niet op orde in mijn lichaam. Nienke raadde mij aan om niet alles tegelijk aan te pakken maar telkens iets erbij. Het resultaat na een aantal maanden is dat ik me eindelijk weer zo fit voel zoals ik dat gewend was en mijn hoofdpijn klachten er nagenoeg niet meer zijn. Heel blij met Nienke haar kennis en uitgebreide toelichtingen na elke bodyscan.
Annemieke schreef op 28 april 2023
Voordat ik bij Nienke kwam, had ik erg last van mijn darmen, een opgeblazen buik. Na de behandeling is het opgeblazen gevoel weg, en geen darmkrampen meer!
Corry schreef op 22 maart 2023
Ons zoontje van 4 heeft al lange tijd last van eczeem en had last met het krijgen van ontlasting. Een half jaar geleden zijn we begonnen met de behandelingen hier. Middels een goed voedingsadvies en het gebruiken van de Aloë Vera Peaches, probiotica veranderde het ontlastingpatroon al snel en had hij daar geen moeite meer mee. Het aanpakken van de eczeem heeft langer de tijd nodig. Inmiddels heeft hij 5 behandelingen gehad. En nu na een half jaar lijkt het resultaat te hebben en wordt de eczeem echt minder en is het op sommige plekken zo goed als verdwenen. Echt zo fijn. Mijns inziens moet je deze behandelingen ook echt de tijd geven en niet te snel opgeven. We zijn erg blij met de expertise van Nienke. Ze begeleid ons hier goed bij en informeert regelmatig hoe het gaat. We bevelen haar zeker aan.
Reiny schreef op 22 maart 2023
Half jaar geleden voor het eerst geweest. Had veel darmklachten en was veel moe. Dokters gooiden het op prikkelbare darmsyndroom, konden er niks aan doen, moest er maar mee leren leven. 4 Behandelingen gehad totaal. Van minstens 5 dagen per week krampen of opgezet gevoel naar 1 keer per maand. En veel meer energie gekregen. 😊 Ook de menstruatie is een stuk aangenamer geworden na de behandelingen. Raad het iedereen aan met klachten. Leuke, aardige, normale nuchter meid.
Bertine IJzerman schreef op 22 maart 2023
Dankbaar voor de expertise van Nienke. In eerste instantie hielp ze onze zoon bij diverse klachten waar de huisarts niets mee kon. Daarnaast heeft ze d.m.v. de hormoonbehandeling met het supplementen advies geholpen om ook voor mezelf meer rust te krijgen in de hormoonpieken.
Schuiven naar boven