Tel.: 06-83025575

Gastenboek

Hoe beoordeeld u ons?

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
10 berichten.
Adeline schreef op 16 februari 2024
Voor onze dochter van 4 zijn we bij Nienke beland. Onze dochter had al weken veel buikpijn, weinig energie zag witjes en was niet in haar doen. Na een scan kwam er tarwe allergie uit. Nu eten we ander brood en al en het is een heel ander meisje. Nienke is een fijne, leuke meid, ze neemt echt de tijd om uit te leggen en mee te denken. Aanrader!
Evert schreef op 31 januari 2024
Heel fijn geholpen door Nienke! Goed advies gekregen na de scan waardoor mijn klachten zijn verdwenen. Ik zou het iedereen aanraden.
Carolien schreef op 27 oktober 2023
Bij Nienke geweest met mn dochtertje van 11 jaar al lange tijd klachten veel buikpijnen, vermoeidheid hele fijne ervaring! na 2 behandelingen goed opgeknapt! heel blij mee! ook goede adviezen waar je wat mee kan!
Carola schreef op 23 augustus 2023
Wat een fijne ervaring! Ik kwam met darm- en vermoeidheidsklachten. De klachten zijn erg afgenomen! Ook de hormonen zijn onder de loep genomen, ook met goed resultaat! Ik ben blij:)
Roelanda schreef op 10 augustus 2023
Bij Nienke geweest voor ons zoontje van 2 jaar. Had erg veel jeuk op zijn buik/rug, zonder dat er iets te zien was. Was hierdoor sneller prikkelbaar en gevoelig. Na 2 metingen en behandelingen erachter gekomen dat hij varkensvlees allergie heeft. Direct gestopt met varkensvlees, en het resultaat is geweldig. Hij is helemaal van de jeuk af en beter in zijn doen. Super fijne begeleiding tijdens de periode van behandelingen!
Schuiven naar boven